Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

De Tempelwachters willen naar huis

Beeldend kunstenaar Jikke van Loon is al een aantal jaren bezig met een grenzen overschrijdend project, zodat de Tempelwachters in het Rijksmuseum weer terug kunnen naar Japan.

Ode aan de Erard

Ode aan de Erard. Een eerbetoon aan Martyn van den Hoek door 4 pianisten, die werken uitvoeren van Grieg, Rachmaninoff, Vladigerov, Schubert, Debussy en Liszt.

€22

Masterclass Matthäus Passion door Toon de Graaf

Op een lichtvoetige manier laat de dirigent Toon de Graaf u kennismaken met het verhaal en de muziek van de Matthäus Passion. Het is niet enkel een luistersessie! Door met elkaar een aantal koralen te zingen, onder leiding van Toon de Graaf, leert u het stuk (nog) beter kennen.

€7.50

Renée Polman: 70 jaar textiele werkvormen

Overzichtsexpositie "70 jaar textiele werkvormen" van Renée Polman - van Vuuren. De overzichtsexpositie wordt geopend om 13:30 door Miek van Dongen, beeldend kunstenaar, met een muzikale bijdrage door de pianiste Albine le Pair. Wilt u bij de opening aanwezig zijn meldt u dan aan via: expo.renee.2024@gmail.com

Gratis

Passie Pasen concert

Passie Pasen concert door Julia van Wijk, zang, en het Hollands Mannen Ensemble uit Noordeloos onder leiding van Joost van Belzen.

€12,50

Stabat Mater van Pergolesi

Stabat Mater van Pergolesi uitgevoerd door Projectkoor & -Orkest Rivierenland o.l.v. dirigent Sylvia van der Vinne

€22

Stabat Mater van Pergolesi

Stabat Mater van Pergolesi uitgevoerd door Projectkoor & -Orkest Rivierenland o.l.v. dirigent Sylvia van der Vinne

€22