Emmy Verhey Festival

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Emmy Verhey Festival

Voor alle concerten geldt dat de toegang gratis is. Onderstaand treft u het programma aan van de 16e editie van het Emmy Verhey Festival. Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het Emmy Verheyfestival is bij toegang een coronatoegangsbewijs verplicht. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd moet zijn, een negatieve uitslag inzake testen voor toegang heeft of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud heeft. Dit bewijs genereert u met de coronacheck app. Ondanks het gebruik van het toegangsbewijs is op basis van de huidige regelgeving de capaciteit nog altijd beperkt. Reserveren is daarom verplicht!

(Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan)

Aanvang concerten:

13: 30 uur

Trio Jeux d’anches

Trio Jeux d’anches laat haar publiek kennis maken met diverse muziekstijlen, in een verrassende combinatie van instrumenten die allen geluid produceren door wind; (bas) klarinet, saxofoons en accordeon. Het is een concert met glansrollen voor J.S. Bach, Astor Piazzolla en Nederlands/Argentijns componist Carlos Michans. Een heuse wereldpremière is er voor Durga’s Dance, een opzwepend stuk wat speciaal voor het festival geschreven is door Carlos Michans. Trio Jeux d’anches bestaat uit: Femke IJlstra op saxofoon, Fie Schouten op (bas)klarinet en Marko Kassl op accordeon.

15: 00 uur

Carel Kraayenhof (besloten concert)

Wereldster Carel Kraayenhof (bekend van Piazzolla’s Adiós Nonino) bezoekt het Emmy Verhey Festival voor een heel intiem concert, speciaal voor scholieren van scholengemeenschap het Cambium, en de burgemeester en wethouders van de Gemeente Zaltbommel.

16: 30 uur

Thomas Beijer

Thomas Beijer, top musicus en duizendpoot speelt op piano werken van Chopin, Skrjabin en eigen composities.

20: 00 uur

Kabarett Dapitulet

Tijdens de jubileumeditie vorig jaar heeft u al een keer mogen genieten van Kabarett Dapitulet. Dit jaar sluit Kabarett Dapitulet de 16e editie van het festival af.

 

Details
Organisator