Emmy Verhey Festival

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Emmy Verhey Festival

Voor alle concerten geldt dat de toegang gratis is, behalve het ontbijtconcert om 09:30 uur door Naomi Sato en Femke IJlstra. 

Aanvang concerten:

09: 30 uur

Ontbijtconcert – Zonsopgang in Japan

Naomi Sato bespeelt de sho, een traditioneel Japans mondorgel. Femke IJlstra heeft haar uitgenodigd voor een bijzonder ontbijtconcert, met Aziatische muziek van R. Noda en T. Hosokawa. De bijzondere setting van sho en saxofoon zorgt voor een heel nieuwe klankervaring – als een mooie, serene zonsopgang in Japan.

Dit concert is niet gratis.

De kosten bedragen € 5,-, inclusief ontbijt in stijl. Reserveren via reserveren@emmyverheyfestival.nl

12: 30 uur

Voor de wind

De 12-jarige trombonist Jisse Kuipers is dit jaar de winnaar van het Prinses Christina Concours in de categorie 1 voor jongeren van 12 tot en met 14 jaar. Samen met zijn collega’s uit de talentklas van pianist Frans Douwe Slot – Jesse Elkerbout op saxofoon en Julian Kuipers op euphonium – blaast Jisse u van de sokken tijdens dit unieke concert! Op het programma onder meer werk van J. Demersseman, L. Gröndahl en J. Horovitz.

15: 30 uur

Thomas Beijer, piano

“De ongeëvenaarde begaafdheid van pianist Thomas Beijer: Ik geloof niet dat er nog zo iemand op aarde rondloopt”, kopte Trouw toen de meesterpianist vorig jaar de Nederlandse Muziekprijs kreeg uitgereikt. Het EVF heet Thomas dan ook weer van harte welkom! Op het programma werken van J. Brahms, F. Liszt en B. Bartók.

17:00 uur

Slotconcert Emmy Verhey Festival 2023: jazztrio met Harm van Oss, trompet

Harm van Oss, in 2019 uitgeroepen tot Trompettist des Vaderlands, brengt samen met zijn trio dat naast trompet bestaat uit contrabas en drums zomerse jazzklanken ten gehore. Met een hapje en een drankje blikken we graag samen met u terug op een bijzonder EVF 2023 en brengen we een laatste toost uit!

Details
Organisator