Emmy Verhey Festival

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Emmy Verhey Festival

Voor alle concerten geldt dat de toegang gratis is, behalve het concert van Dominic Seldis om 21:00 uur.

Aanvang concerten:

17:00 uur

Ekaterina Levental, mezzosopraan en Frank Peters, piano

Vorig jaar betoverden Ekaterina Levental en Frank Peters het publiek met liederen van de Russische componist Nikolai Medtner. Alle liederen van Medtner – meer dan 100! – brengen ze uit in een unieke cd-serie: het Medtner-project; de 4ecd is net uit. Dat moest een vervolg krijgen op het EVF – en vandaag is het zover.

19:30 uur

Bram van Sambeek, fagot

De fagot is in Nederland niet het meest populaire instrument om te bespelen. Internationaal fagot-virtuoos Bram van Sambeek laat zien en horen waarom dat op z’n zachtst gezegd merkwaardig is. Bram brengt ‘Roots’ naar het EVF, een eclectisch ‘fagot-los’ concert over de (ont-)worteling van fagotrepertoire. En speelt samen met zijn introducé, fagottalent Vicente Borst. Met uiteenlopende muziek van J.S. Bach tot Metallica’s C.L. Burton.

21:00 uur

Emmy Late Night – Dominic Seldic, contrabas

In Stand-up Bass staat de ‘brombeer van het orkest’ centraal, zoals Dominic Seldis de contrabas noemt. In de voorstelling combineert hij prachtige muziek met humoristische anekdotes over zijn instrument. Samen met pianiste Celia Garcia-Garcia zoekt hij de uitersten op en maakt hij verbinding: tussen klassiek en jazz, tango en pop.

Dit concert is niet gratis.

De kosten bedragen € 10,-, inclusief een hapje en een drankje. Reserveren via reserveren@emmyverheyfestival.nl

Details
Organisator