Winterconcert Ensemble VIJF!

zaterdag 10 december | 20:00 - 22:00€20
Laden Evenementen

Winterconcert door Ensemble VIJF!

Vijf bevlogen vrouwen, vijf unieke instrumenten, vijf muzikale harten: dat is VIJF!
Op het programma staan o.a. werken van Debussy en Saint-Saëns, delen uit de Notenkrakersuite van P. I. Tsjaikovski en nog meer prachtige muziek, passend bij de decembertijd, Kerstmis en koude winteravonden.

VIJF!

Een kleurrijk, uniek ensemble met de bijzondere samenstelling van fluit, viool, hobo, fagot en harp. Een bezetting die uitdagend is en een breed scala aan mogelijkheden biedt. VIJF! is een ensemble met een afwisselend, verrassend en breed palet aan klankkleuren.
Inmiddels vijf jaar later zijn de musici nog even enthousiast en bevlogen!  Er zijn verschillende werken speciaal voor het ensemble geschreven, VIJF! heeft haar eerste album ’Saffier’ uitgebracht en het ensemble is een graag geziene gast bij diverse podia.
Met haar unieke en kleurrijke klankpalet brengt VIJF! een programma met een variëteit aan muziekstijlen. Naast sfeervolle muziek uit het Franse impressionisme en uitstapjes naar andere windstreken speelt het ensemble ook werken die zij speciaal arrangeert voor gelegenheid waar zij speelt, of in dit geval, voor de tijd van het jaar.

Ensemble VIJF! bestaat uit:

Saskia Onstwedder-List dwarsfluit
Anne-Marie van de Grint viool
Anne-Marie van Mierlo hobo
Lieselot Toorop fagot
Renske de Leuw harp

Zaal open: 19.30 uur
Entree volwassenen: € 20,00
Entree jongeren t/m 16 jaar: € 10,00
Voor info en reserveringen: info@ensemblevijf.nl

Details
Organisator