GEANNULEERD Winterconcert Ensemble VIJF!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD

Winterconcert door Ensemble VIJF!

Vijf bevlogen vrouwen, vijf unieke instrumenten, vijf muzikale harten: dat is VIJF!
We hadden ons er enorm op verheugd; ons winterconcert in de prachtige Gasthuiskapel, Zaltbommel. En u vast ook, want u reserveerde kaarten voor dit sfeervolle concert.

Alleen… de griep is in het land. Helaas hebben griep en corona ook bij VIJF! de afgelopen tijd roet in het eten gestrooid en zijn er ook nu ensembleleden ziek. Met pijn in het hart hebben we daarom moeten besluiten het concert van komende zaterdag te annuleren.
We vinden het heel vervelend u te moeten teleurstellen, maar hopen op uw begrip en bedanken u voor uw belangstelling voor VIJF! Uiteraard worden gekochte kaarten gerestitueerd.
We hopen van harte dat alle zieken snel weer opknappen en verwelkomen u als publiek graag op een nader te bepalen datum in de Gasthuiskapel!
Voor nu hopen we u voldoende te hebben geïnformeerd.
Met muzikale groet,
VIJF!
Op het programma stonden o.a. werken van Debussy en Saint-Saëns, delen uit de Notenkrakersuite van P. I. Tsjaikovski en nog meer prachtige muziek, passend bij de decembertijd, Kerstmis en koude winteravonden.

VIJF!

Een kleurrijk, uniek ensemble met de bijzondere samenstelling van fluit, viool, hobo, fagot en harp. Een bezetting die uitdagend is en een breed scala aan mogelijkheden biedt. VIJF! is een ensemble met een afwisselend, verrassend en breed palet aan klankkleuren.
Inmiddels vijf jaar later zijn de musici nog even enthousiast en bevlogen!  Er zijn verschillende werken speciaal voor het ensemble geschreven, VIJF! heeft haar eerste album ’Saffier’ uitgebracht en het ensemble is een graag geziene gast bij diverse podia.
Met haar unieke en kleurrijke klankpalet brengt VIJF! een programma met een variëteit aan muziekstijlen. Naast sfeervolle muziek uit het Franse impressionisme en uitstapjes naar andere windstreken speelt het ensemble ook werken die zij speciaal arrangeert voor gelegenheid waar zij speelt, of in dit geval, voor de tijd van het jaar.

Ensemble VIJF! bestaat uit:

Saskia Onstwedder-List dwarsfluit
Anne-Marie van de Grint viool
Anne-Marie van Mierlo hobo
Lieselot Toorop fagot
Renske de Leuw harp

Zaal open: 19.30 uur
Entree volwassenen: € 20,00
Entree jongeren t/m 16 jaar: € 10,00
Voor info en reserveringen: info@ensemblevijf.nl

Details
Organisator