Koorschool Senta

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

foto van Koorschool Senta.

De kerst, maar niet de kerstgedachte voorbij. Ook deze winter organiseert Koorschool Senta weer een prachtig Winterconcert. 

Zoals bij al onze eigen concerten doen alle koren mee. Het kinderkoor en het jeugdkoor, inclusief de vers aangetreden zangers, en het Senta Ensemble nemen je graag mee op een reis door een winterlandschap. Ze zingen over gedachten die ons zeker deze dagen bezighouden, vrede, verdraagzaamheid, ontmoeting … en ook maken ze een winterwandeling met rode laarzen.

Koorschool Senta mag regelmatig meewerken aan prestigieuze projecten als de Matthäus Passion, onder leiding van, onder andere, Daniel Reuss, Jannick Nézet-Séguin en, hier in Zaltbommel en volgend jaar ook in Breda, Aart Bergwerff. Zomer 2014 sleepte het jeugdkoor, dat als enige jeugdkoor meedeed aan de finale van het Nederlands Koor Festival, vier prachtige prijzen in de wacht, waaronder een optreden in het Muziekgebouw aan ´t IJ tijdens het Tenso European Choir Festival, dat afgelopen november plaatsvond.

Tijdens het Winterconcert zingen alle koren van Koorschool Senta, in voortdurend wisselende samenstellingen. Een gevarieerd programma waarbij u zich geen moment zult vervelen! Koorschool Senta wordt, als altijd, geleid door Sylvia van der Vinne. De pianobegeleiding is weer in handen van onze vaste pianist, Carl van Kuyck.

Zaal open: 19:00 uur
Toegang voorverkoop: 7,50 euro, jeugd tot en met 25 jaar 5 euro
Toegang aan de zaal: 10 euro, jeugd tot en met 25 jaar 7,50 euro
Voor info en reserveringen: info@koorschoolsenta.nl

Details
  • Date: zaterdag 14 januari 2017
  • Time: 19:30 - 21:30
  • Cost:
    €10
  • Evenement Categorie:
Organisator