Album release ‘Ut Solis Radium’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het einde is in zicht… Na maanden priegelen presenteren we ons nieuwe album ‘Ut Solis Radium’ ! We nodigen u allen van harte uit er bij te zijn en met ons de mystieke oude muziek in te duiken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, boom, schoenen, buiten en natuur

Imbue verweeft de charme van de Keltische folkmuziek met bijzondere middeleeuwse liederen uit heel Europa. Bekende Ierse deuntjes om op de dansen worden afgewisseld met klanken uit een lang vergeten tijd. Hiervoor maakt Imbue niet alleen gebruik van Ierse bouzouki en zang, maar laat de luisteraar ook afdrijven met een frivole fluitpartij toevoegen of een melancholische gamba klank. Laat u meenemen naar deze mystieke wereld waar oude en nieuwe muziek elkaar ontmoeten.

Zaal open: 19:30 uur
Entree voorverkoop: €5,- | aan de deur: €7,50
Reserveren via: info@imbuefolk.nl

Voorverkoop loopt van 8 augustus 2019 tot 8 september 2019

Voorprogramma: Twigs & Twine
Twigs & Twine bestaat uit vijf vrienden die samen verhalende muziek schrijven met behulp van een grote variëteit aan instrumenten en talen. Zo zijn er nummers geïnspireerd door oude literatuur, geschiedenis en de natuur, maar ook onze eigen ervaringen en fantasie. Met onder andere piano, ukelele, autoharp, fluit, cajon, zang én een gezonde dosis humor vertellen we u een paar van onze favoriete verhalen.

Details