Zaalcapaciteit en prijzen

Zaalcapaciteit

De zaalcapaciteit is 130 personen inclusief personeel.

Zaalhuur

De Gasthuiskapel wordt geëxploiteerd door de Stichting Exploitatie Gasthuiskapel waarvan bestuur en medewerkers zich geheel op basis van vrijwilligheid inzetten om uw bijeenkomsten naar wens te laten verlopen. Basisuitgangpunt daarbij is dat u de ruimte beschikbaar wordt gesteld op basis van te maken afspraken en u in principe zelf invulling kunt geven aan uw evenement. Uiteraard hanteren wij daarbij een aantal spelregels, waarover wij in een intakegesprek nadere afspraken maken. Omdat De Gasthuiskapel geen winstoogmerk heeft hanteren wij zeer gunstige verhuurtarieven. Kijkt u zelf maar!

De gasthuiskapel kent drie verhuurcategorieën:

I. Voor culturele en maatschappelijke bijeenkomsten is het dagtarief €  250,-.

II. Voor particuliere bijeenkomsten hanteren wij €  400,- per dag.

III. Uw zakelijke bijeenkomsten kost €  600,- voor het eerste dagdeel en € 400,- voor de rest van de dag.

Voor nadere informatie over begeleiding en faciliteiten neemt u contact op met de beheerder, de heer Emile Kaiser, op telefoonnummer 06-11142191.

Zaalindeling

De Gasthuiskapel beschikt over diverse meubilair en installaties. Deze kunnen zeer flexibel worden opgesteld en ingezet. Hieronder vindt u een overzicht van ons belangrijkste deel aan inventaris.

130                       Stoelen
6                           Vergadertafels
13                         Buffettafels
8                           Statafels (diameter: 90 centimeter)
7                            Terrastafels (diameter: 90 centimeter)
1                            Mengpaneel
4                           Speakers (actief)
1                            Monitorspeaker
3                           Zender microfoons
1                           Beamer 3000 lumen
1                           Projectiescherm
12                         Podiumdelen 100 x 100 x 22 (lxbxh)
1                           Bar (verplaatsbaar) 200 x 60 (lxb)

Voor afstemming van de door u gewenste zaalindeling kunt u de plattegrond downloaden en uw eigen zaalindeling maken. Deze kunt u sturen naar info@gasthuiskapel.nl.

De perfecte aankleding van uw bijeenkomst

Mocht het meubilair en de apparatuur van de Gasthuiskapel niet volstaan dan is het zeer zeker mogelijk om de kapel in te laten richten door een andere partij. De Gasthuiskapel werkt samen met verschillende bedrijven in de regio en kan u vrijblijvend adviseren. Mocht u een eigen partij willen inschakelen dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Bommelsch verhuur

Een verzorgde lunch of diner in de kapel:

Voor het verzorgen van een lunch, diner of hapjes tijdens een bijeenkomst adviseren wij u graag. Wij werken samen met gerenommeerde cateraars uit de omgeving en ook uw eigen cateraar is van harte welkom.

Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met Emile Kaiser, de beheerder op telefoonnummer 06-11142191.

Bediening:

De vrijwilligers van de Gasthuiskapel zullen er alles aan doen om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Het uitserveren van de koffie en thee en de overige drankjes in de verhuurcategorie I doen wij in overleg graag voor u.  In de andere gevallen regelt u dat met uw cateraar.